Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1

Witam. Od października planowo mam wprowadzić się do bliźniaczego bloku TBS przy ul. Batorego w Knurowie. Proszę informacje, porady. Ile trwało wykończenie mieszkania? czyli położenie kafelek i paneli. Z obecnego mieszkania muszę się wyprowadzić do końca października, klucze odebrać 30 września 2016, więc czas jest dla mnie bardzo ważny..
Pozdrawiam
Nina

Witam dogadasz sie z wykonawcą to będą robić u ciebie w pierwszej kolejności myślę ze dwa tygodnie im wystarczą

Już w październiku? To fajnie będziecie mieli z wilgocią. U nas budynek przezimował i tynki miały trochę czasu by odparować od wiosny, a mimo to wychodziły plamy przy stropach. Tynków jeszcze nie kładą, 2 miesiące temu odlali ostatni strop, a do oddania budynku zostało 2,5 miesiąca.

Do października chcą skończyć ? Bardzo szybko. Ponoć oddać mieli początek przyszłego roku.

Dlatego piszę, że to cholernie dziwne.
Ostatnio edytowany przez Marcin23 (2016-07-20 20:58:23)

Witam:) Było zebranie, klucze dostaniemy 5 października, będą już położone kafelki, ale panele dopiero jak sobie pomalujemy mieszkanie...Mam nadzieję, że nic się już nie zmieni...O wilgoci pierwszy raz słyszę i nie ukrywam, że mnie to zmartwiło...

5 październik hm trochę ponad miesiąc. .. szybko widzę chcą to wam oddać. Z tego co widziałem to sporo jeszcze mają do zrobienia
Strony: 1